woensdag 3 september 2014

Zin in... Kleur in huis

Mijn huis was altijd vrij sober van kleur. Maar toen mijn zoontje Seb geboren werd wilde ik kleur, veel kleur!
Misschien was het nesteldrang, maar opeens moest alles anders. En dus kwam er een nieuwe bank, nieuwe kussens voor op die bank en er moest natuurlijk iets nieuws boven die bank. ;-)
Dat werd een Ixxi. Ik heb een bestaand ontwerp gekozen uit de beeldenbank van Ixxi, maar het is ook super leuk om je eigen Ixxi te ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld een collage maken met allemaal verschillende foto's, of gewoon een afbeelding die je zelf ontworpen hebt (dat deden wij op de kinderkamer). Kijk hier wat er allemaal mogelijk is met Ixxi: www.ixxidesign.com
En ben je benieuwd naar de rest van mijn interieur? Lees dan verder.


Ons huis is een oude arbeiderswoning uit 1853; een gemeentelijk monument. Ik houd van dit soort huizen, vol originele elementen zoals de paneeldeuren en het glas in lood. Dat alles scheef loopt, de plafonds nog van leem en riet zijn en er altijd wel iets lekt of kraakt neem ik graag op de koop toe. ;-)
Wel vind ik het leuk om oud en nieuw te mixen, de meubels zijn dus redelijk strak en robuust. De salontafel maakten we van een oude palet en het tafeltje langs het bed op de slaapkamer is een oude kabelspoel die ik "vond" op een bouwplaats. De keuken is mijn favoriete plek. Door de lichtkoepels in het dak is die heerlijk licht, dus de keukentafel is een fijne plek om aan te werken, koffie te drinken en lekker uitgebreid te eten.

Voor leuke nieuwe dingen in huis kijk ik vaak bij de volgende webshops:
www.gosto-webshop.com
www.deens.nl
www.nordikliving.nl
www.emma-b.nl
www.buitendelijntjesshop.nl
2 opmerkingen:

Janneke zei

Wat hebben jullie toch een mooi huis Anouk. En leuk je blogjes te lezen!

Pauline zei

Hoi Anouk, vraagje. Zou ik je foto van h2o op instagram mogen gebruiken voor facebook, instagram en moodboard volgend jaar? Als je het goed vind mag je m appen (06-15076247) of mail paulinenoten@hotmail.com. Het is zó'n mooie sfeerfoto en wij hebben die dag helemaal niet de tijd genomen hiervoor, zo vol van alles wat gebeurde.. Groetjes, Pauline

Een reactie posten