maandag 25 augustus 2014

Zin in... Ibiza

Het was niet moeilijk om te bedenken waar mijn eerste blogpost over zou moeten gaan. Zonder twijfel; Ibiza. Tot een jaar of vijf geleden ging was ik nog nooit twee keer naar dezelfde vakantieplek geweest. Maar toen ik voor het eerst op dit eiland kwam wist ik; hier ga ik nog heel vaak terugkomen. Ibiza is een eiland met veel gezichten, voor ieder wat wils. Op Zuiver Zin ga ik de komende tijd een aantal van mijn favoriete plekjes met jullie delen. Te beginnen met deze: Cotton Beachclub! 
Toen ik het uitzicht vanaf het dakterras van Cotton Beachclub zag moest ik echt even met mijn ogen knipperen. Cala Tarida is een van de mooiste baaien van het eiland en vanaf dit terras heb je een geweldig zicht op deze baai met haar azuurblauwe water.
Cotton Beachclub is recent geopend en je kunt er ontbijten (yoghurt met vers fruit en granola bijvoorbeeld), lunchen en dineren. Of gewoon even een fijne cappucino drinken.
Het interieur straalt rust uit; wit met veel hout en natuurtinten.  Het personeel is vriendelijk (en geloof me; dat is niet altijd het geval in de wat hippere/luxe tenten) en ze zijn overduidelijk trots op hun plek.
De zonsondergang bij Cala Tarida is schitterend, dus als het even kan reserveer dan een tafeltje voor het diner op het terras en geniet!
Overdag huur je ligbedden en parasols op het strand en vergeet dan vooral je snorkel en duikbril niet, want Cala Tarida is ook een goede snorkel plek!

www.cottonbeachclub.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten