zondag 16 november 2014

Zin in... Glow Next

Het jaarlijkse evenement Glow in Eindhoven staat altijd op ons programma. En alhoewel het elk jaar drukker wordt en de kwaliteit het ene jaar hoger is dan het andere, vind ik het altijd weer bijzonder en fascinerend. Dit keer maakten we ook tijd voor Glow Next, op Strijp S. Dikke aanrader!


De sfeer op Strijp was, als altijd, relaxed, de drukte viel er reuze mee en de objecten waren experimenteler en interactiever dan in de binnenstad. Waar de "normale" Glow route niet altijd ideaal is met kinderen vanwege de drukte, was Glow Next juist heel leuk om met kinderen te doen. En vanwege de levendigheid die er altijd heerst op Strijp S was dit ook een fijne plek om wat te drinken in bijvoorbeeld het Ketelhuis, Caffee Allee of aan de buitenbar bij Garden Mania. Met een glaasje Glowwine en een warme plaid op een bankje bij de vuurkorf, genieten!!

Het interactieve scherm op het Ketelplein
Gezellige barretjes bij Garden Mania
Projecties op de skatebaan van Area 51

Het hoogtepunt op Strijp S was voor mij het object waarbij het licht van, ogenschijnlijk eenvoudige, LED pilaren veranderde in visuele beelden, door je hoofd van het ene naar het andere fixatiepunt te bewegen.
Strijp S was één grote kleurexplosie
Geen opmerkingen:

Een reactie posten