maandag 27 oktober 2014

Zin in... taartjes in de buitenlucht

Vorige week profiteerden we nog even flink van de laatste zonnestralen en brachten we de hele middag door bij Theetuin De Wilde Framboos in Bakel. Wat een fijn plekje, helemaal met kind(eren).


De theetuin ligt een beetje verscholen tussen de weilanden en de tafeltjes staan midden tussen de appel- en perenbomen. Het is er lekker rommelig; de tafels en stoelen zijn allemaal verschillend, de tuin is een beetje wild met mooie veldbloemen rondom en de kippen scharrelen om je voeten. Terwijl wij genoten van de rust rommelde Seb wat met de enorme bak duplo, voerde de kippen en keek naar de paarden. Ideaal!


Eigenaresse Wilma bakt de lekkerste taarten (koffie/walnoot, perenkruimel, kers/merengue.... need I say more?!) en ze gebruikt hiervoor zoveel mogelijk ingrediƫnten uit eigen tuin. De kaart staat vol met bijzondere soorten thee en er zijn lekkere smoothies en tosti's. En ook fijn; het is er niet duur!

Ze serveren er ook een uitgebreidere lunch of high-tea, maar dan moet je wel even van te voren reserveren. Om er zeker van te zijn dat je niet voor een gesloten deur staat (buiten het zomerseizoen wisselen de tijden weleens) check dan de facebook pagina voor de openingstijden. Bij minder mooi weer kun je ook binnen zitten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten